Jaume Collet-Serra regisserar Suicide Squad 2?

Bild från filmen Suicide Squad.
Foto: Warner Bros.

The Hollywood Reporter skriver att studion Warner Bros. fortfarande letar regissör för DC’s Suicide Squad 2. The Shallows regissören Jaume Collet-Serra är just nu en av de högsta kandidaterna.

Studion vill påbörja arbetet med uppföljaren till filmen Suicide Squad från 2016 i mitten av 2018. Den första filmen genererade stora pengar världen över på filmvisningar enbart, även om den fick ett ljummare mottagande hos publik och kritiker. Ärligt talat, filmen har mottagits ganska illa bortsett från vissa porträtteringar såsom Margot Robbies Harley Quinn och mixade åsikter som bäst kring Jared Letos Joker.

Foto: Warner Bros

Warner Bros. har tidigare rapporterats ha varit ute efter regissören Mel Gibson bakom ratten, men på grund av manusfördröjningar valde han att gå vidare från projektet.

Collet-Serra är annars känd för sitt återkommande samarbete med Liam Neeson inom action-films genren såsom: Unknown (2011) , Non-Stop (2014), Run All Night (2015) och den kommande The Commuter.

Ingenting är färdigt än, men vem skulle du helst vilja se regissera Suicide Squad 2?

About Evelina Block 63 Articles
Det svåraste med film och serier för mig är att få tiden att räcka till. Sedan vill jag såklart veta allt om och kring dem. Så vet du någonting du tror att jag inte vet om en bra film eller serie? Dela gärna med dig av din kunskap!