Samuel L. Jackson tar med sig Nick Fury till ”Captain Marvel”

Samuel L. Jackson sällskapar även nästa stora superhjälte?

Samuel L. Jackson som Nick Fury

Amerikanska medier rapporterar att Samuel L. Jackson kommer att spela sin populära rollfigur Nick Fury till den kommande Disney-och Marvel-filmen Captain Marvel. Skådespelarens medverkan i den kommande superhjältefilmen är ännu inte spikad, men samtliga källor verkar övertygade. Nick Fury är ledare för S.H.I.E.L.D-teamet, och senast vi såg honom i en film var Avengers: Age of Ultron (2015).

LÄS OCKSÅ: Marvels 5 bästa eftertextscener

Superhjälten Captain Marvel dök först upp i DC Comics serietidningar, och hennes mest kända övernaturliga drag är hennes styrka, samt förmåga att flyga, teleportera sig och att använda magi. När hon inte kallas för Captain Marvel, benämns hon som ”Captain Thunder” eller, bara, ”Marvel”.

Captain Marvel har premiär 2019. I rollen som Captain Marvel ser vi Brie Larson.

Vill du se Samuel L. Jackson återvända i rollen som Nick Fury i Captain Marvel?

About Axel Diedrichs 747 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.