“Mission: Impossible 6” visar upp sina skådespelerskor

Fyra skådespelerskor i “Mission: Impossible 6” på ny bild

Bild på Vanessa Kirby, Angela Bassett, Rebecca Ferguson och Michelle Monaghan på inspelningen av Mission: Impossible 6
Foto: Christopher McQuarrie

Det må vara mer än ett år kvar tills nästa film i serien landar på biograferna men redan nu har en bild från Mission: Impossible 6 släppts där filmens skådespelerskor radar upp sig.

Inspelningen av den sjätte Mission Impossible-filmen är i full gång. Både Tom Cruise och regissören Christopher McQuarrie är tillbaka från den förra filmen, Mission: Impossible – Rogue Nation. Via regissörens Twitter-konto har nu en bil släppts från inspelningen.

På bilden ser vi filmens fyra av filmens skådespelerskor. Till vänster syns nykomlingarna Vanessa Kirby, känd från The Crown, och Angela Bassett från American Horror Story. Därefter ser vi Rebecca Fergusons karaktär Ilsa Faust som återvänder från Rogue Nation. En större förvåning är att även Michelle Monaghan är tillbaka. Hon syntes senast Mission: Impossible III där hon spelade Tom Cruises flickvän.

Huruvida fotot är från filmen eller om det är ett foto taget av McQuarrie själv vet vi inte.

LÄS OCKSÅ: Mission Impossible 6 – Nu har filmandet påbörjats!

Sen inspelningen inleddes i april tidigare i år har ingen mer information kring filmens handling släppts, men vi kan nog räkna med att Tom Cruise ska försöka överträffa sina två superstunts från de föregående filmerna: klättra på världens högsta byggnad och lyfta tillsammans med ett flygplan.

Mission: Impossible 6 släpps på bio 27:e juli 2018.

Ser du framemot Mission: Impossible 6?

Sebastian Hansson
Följ mig på
Sebastian Hansson
Följ mig på

Latest posts by Sebastian Hansson (see all)