Wonder Woman gör tidig kassasuccé

Stillbild. Gal Gadot som Wonder Woman. Foto: Warner Bros

I torsdags gick den efterlängtade superhjältefilmen Wonder Woman upp på amerikanska biografer och igår fredag hade filmen premiär i Sverige. Filmen gjorde kassasuccé direkt i USA, eftersom den drog in hela 11 miljoner dollar under premiärkvällen. Därmed blev Wonder Woman  den första filmen regisserad av en kvinna, som dragit in över 11 miljoner dollar första dagen.

I Wonder Woman ser vi Gal Gadot i huvudrollen som amasonen Diana. Filmen regisseras av Patty Jenkins som tidigare ligger bakom filmen Monster från 2003. Filmtopp hyllade filmen och du hittar recensionen här.

 

 

About Carl Hempel 107 Articles
Stort fan av indiefilmer men också nernördad i Star wars och serietidningsträsket. Spenderar också en hel del tid på att nöta serier. Mr. Robot och GOT ligger närmast hjärtat.