VÄNNER BLIR MUSIKAL – Vill du se Joey sjunga på ”franska”?

The Crew on Friends
Foto: NBC

Många är vi som har skrattat, blivit berörda, frustrerade och lyckliga över de sex vännernas komplicerade relationsband. Nu får vi alltså möjligheten att återuppleva detta kluster av känslor i musikalform.

Enligt SVT kommer Friends! The Musical att spelas på Triad Theatre i New York och intresset har redan blivit stort. Fast idén på att göra en musikal som bygger på den populära sit-comen är faktiskt inte helt ny. Förra året sattes det upp en musikal i Chicago, som också baserades på Vänner.

LÄS OCKSÅ: Han kommer att spela den unga Dumbledore! 

Även om Chicago-versionen gjorde stor succé, förväntas efterfrågan vara ännu större i New York. Det är ju trots allt där som TV-serien utspelar sig i.

Om allt går rätt kommer Friends! The Musical att ha premiär i höst. Bakom produktionen står radarparet Bob och Tobly McSmith, en duo som verkar ha en förkärlek till att omvandla TV-serier till musikalformatet. Tidigare har de bland annat satt upp Showgirl och The Kardashians.

Vad säger du, vill du se Joey sjunga på ”franska”? Rösta med tummarna.

About Eric Diedrichs 793 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.