Då kommer nya Twin Peaks

Nya TWIN PEAKS, skriven och producerad av seriens skapare och exekutiva producenter David Lynch och Mark Frost samt exekutivt producerad av Sabrina S. Sutherland, är i sin helhet regisserad av David Lynch och kommer att ha premiär exklusivt på HBO Nordic i Sverige, Danmark, Norge och Finland den 22 maj.

Twin Peaks är en av TV-historiens mest banbrytande och inflytelserika serier, och den nya säsongen utspelar sig 25 år efter att invånarna i den lilla nordvästra staden chockas av mordet på deras homecoming queen Laura Palmer.

QUIZ: Testa dina Twin Peaks-kunskaper!

I den hett efterlängtade nya Twin Peaks-serien återser vi en mängd originalskådespelare, bland andra Kyle MacLachlan som FBI Special Agent Dale Cooper. Dessutom tillkommer ett stort antal nya skådespelare.

TWIN PEAKS är 18 x 60 minuter oxh har premiär exklusivt på HBO Nordic 22 maj. Dessutom, hela originalserien finns tillgänglig på HBO Nordic redan nu.

About Sebastian Håkansson 609 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.