Get down – del 2 säsong 1

Foto: Netflix

Get down – del 2: Vi befinner oss i Bronx under 70-talet mitt under hiphoppens födelse där Ezekiel (Justice Smith) är, utan att veta om det, en av våra första rappare och han stöter ihop med Shaolin Fantastic (Shameik Moore), en aspirerande DJ men till vardags knarklangare och boytoy. Tillsammans står de för en och en halv del av de historier vi får ta del av, där halvan syftar till Shaolins knarklangardel. Den sista delen fokuserar på Mylene (Herizen F. Guardiola) och hennes önskan om att bli en discosångerska.

Nu kommer del två av den första säsongen. Premiär 7/4 på Netflix.

 

 

About Sebastian Håkansson 398 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.