Drömmen för alla Walking Dead-fans – Så många nya avsnitt utlovas!

100 nya avsnitt av The Walking Dead är på ingång!

Snart är det dags för den åttonde säsongen av den populära zombieserien The Walking Dead. Den åttonde säsongen innebär också att långköraren når otroliga 100 avsnitt! Detta verkar dock inte mätta seriens hungrige producent, Scott Gimple. Under en presskonferens meddelande han nämligen att de hjärndöda köttätarna kommer att få fortsätta att terrorisera mänskligheten länge, länge till.

– Det handlar inte så mycket om att vi har nått 100 avsnitt, utan snarare om att få ihop de kommande 100.

Gimple berättade också att finalavsnittet av nästa säsong kommer att bjuda på en ordentlig upplösning, ”säsongsavslutningen är väldigt mycket som slutet på ett kapitel”. Samtidigt bäddar avslutningen för en ny ”episk berättelse”. Frågan är alltså om vi kommer att få se en ytterligare spin-off av serien.

Som det ser ut nu kommer säsong 8, som förväntas ha premiär i oktober, att sändas på Kanal 5. För dig som inte har sett något av serien hittar du de fem första säsongerna på HBO Nordic. Medan du väntar på nya avsnitt, spana in vår lista över de bästa zombiefilmerna.

Vad säger du, är du sugen på ytterligare 100 avsnitt om zombieapocalypsen, hiss eller diss?

About Eric Diedrichs 761 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.