Nu kommer Animals säsong 2 på Hbo Nordic

Animals säsong 2 visas snart på HBO Nordic.

De kärlekskranka råttorna, könsförvirrade duvorna och de livskrisande lössen i New York City är äntligen tillbaka. Nu kommer en ny säsong med tio rafflande avsnitt. Phil Matarese och Mike Luciano har skapat denna värld av New York Citys tilltufsade varelser, i en vuxen komedi om livets essenser. Duplass Brothers Television har producerat. Säsongen bjuder också på ett ”live-action”-avsnitt där bland andra RuPaul, Neil Casey, John Early, Judy Greer, Lauren Lapkus, Andy Richter och Raven Symone medverkar.

Tips: Animerade vuxenserier

Animals säsong 2 har premiär den 18 mars.

About Sebastian Håkansson 398 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.