Rollistan utökas för den nya Predator-filmen

Foto: 20th Century Fox

Regissören Shane Blacks nya Predator-film, The Predator, är på gång och nu skriver filmsidan Screenrant att den redan packade rollistan utökas ytterligare när Augusto Aguilera ansluter sig. Den unga skådespelaren har tidigare bland annat varit med i serien Chasing Life och filmen 8 (2008).

Den senaste filmen i serien, Predators (2010) med Adrien Brody i huvudrollen, mottogs bra av kritiker men väckte ingen mersmak för en fortsättning. Nu till den nya filmen har Shane Black själv varit med och skrivit manuset, ett område han sannerligen är rutinerad inom med verk som Dödligt vapen-filmerna, Kiss Kiss Bang Bang, The Long Kiss Godnight och The Nice Guys på sitt CV.

The Predator ska vara en form av uppföljare till den första filmen från 1987 och det är ett medvetet val av Shane Black att gå tillbaka till rötterna av historien. Rollistan består nu av namn som Boyd Holbrook, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Jacob Trembley, Yvonne Strahovski och Thomas Jane. The Predator förväntas att ha biopremiär den nionde februari 2018.

LÄS OCKSÅ: Filmtopps recension av Shane Blacks The Nice Guys

Tror ni Shane Black kommer lyckas med att skapa ett nytt intresse för actionserien?

About David Lindahl 500 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.