Nu kan du hitta Skull Island på Google maps

Den nya King Kong-filmen Kong: Skull Island närmar sig och nu har marknadsföringen av filmen tagits till nya nivåer när Google har valt att markera ut ön Skull Island på sin världskarta. Mitt i Stilla havet går det att hitta namnet på ön och en länk till en hemsida, men mer än så är det inte och någon fysisk ö har inte markerats ut.

Foto: Taget från Google Maps

Google har tidigare varit med och marknadsfört filmer som till exempel Batman v Superman Dawn of Justice där det med gatuvyn gick att se in i  Batmans grotta. Kong: Skull Island har biopremiär i Sverige den tionde mars.

Är det kul att Google hjälper till och marknadsför filmer eller blir det för mycket ställningstagande?

About David Lindahl 500 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.