Netflix Drakryttarna säsong 7 kommer

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Netflix Drakryttarna är en del av de TV-serier som baseras på filmerna Draktränaren (2010) och Draktränaren 2 (2014).  TV-serien är uppbyggd i olika arcs där olika delar har egna säsonger. I Sverige sänds just nu Drakryttarna: Bortom gränsen säsong 4, vilket motsvarar Dragons: Race to the Edge säsong 4

LÄS OCKSÅ VÅR RECENSION: TROLLJAKTEN SÄSONG 1

Säsong 4 har precis släppts nu i februari, 17/2 till glädje för många. Och om du också redan ser fram emot säsong 5, tyvärr finns inget officiellt datum ännu. Men vi kan uppskatta att säsongen kommer att släppas någon gång runt juli / augusti 2017. Detta baserat på säsong 3 och 4 som följde varandra tätt.

Den 5:e säsongen av Drakryttarna: Bortom gränsen blir i så fall den 7:e säsongen av hela serien.

Längtar du också att få möta fler drakar?

About Evelina Block 63 Articles
Det svåraste med film och serier för mig är att få tiden att räcka till. Sedan vill jag såklart veta allt om och kring dem. Så vet du någonting du tror att jag inte vet om en bra film eller serie? Dela gärna med dig av din kunskap!