Se när Captain America driver med fansen

Captain America

Bara för att du är en seriös skådespelare, som på vita duken klär ut dig till Captain America och räddar världen från skurkar, kan du väl fortfarande få ha lite kul? Chris Evans tycker det i alla fall och har i välgörenhetssyfte skojat lite med kunder i en serietidningsaffär.

En stor Captain America-docka är placerad mitt i en butik med en inbyggd walkie-talkie, som gör att skådespelaren kan tala direkt och skoja med förbipasserande kunder. Resultatet? Mycket underhållande. Se efter själva i videon nedan!

Även skådespelare måste kunna slappna av och driva med människor, eller vad tycker ni?

About David Lindahl 500 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.