Willem Dafoe ansluter sig till Mordet på Orientexpressen

Willem Dafoe

Kenneth Brannaghs nyinspelning av Agatha Christies kända deckare Mordet på Orientexpressen, kan nu även räkna in Willem Dafoe till raden av storskådespelare som kommer att medverka i filmen. Screencrush skriver att skådespelaren nu är bekräftad för filmen och kommer att spela Gerhard Hardman, en hemlig agent som finns med på det olycksdrabbade tåget.

Kenneth Brannagh har tidigare sagt att hans version av Mordet på Orientexpressen ska utforska de psykologiska aspekterna istället för pärlor och pälskostymer. Med andra ord är det kanske snarare människorna och hur de förhåller sig till varandra som är huvudfokus, snarare än själva mordmysteriet i sig.

Den stora rollistan innehåller nu namn som Johnny Depp, Judi Dench, Daisy Ridley Michele Pfiefer, Josh Gad och Kenneth Brannagh själv som Hercule Poirot. Mordet på Orientexpressen är än så länge sagd att komma ut på bio i USA i november mot slutet av året.

Är Willem Defoe passande för det brittiska deckardramat ombord på ett tåg?

David Lindahl

David Lindahl

26-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.
David Lindahl
UA-71883076-1
Inline
Inline