QUIZ: Vad vet du om dina Disneyklassiker?

disney

Det är inte konstigt att så många älskar Disneyklassikerna. De flesta äventyren är både välgjorda och välskrivna och bjuder på skratt såväl som tårar. Ta dig en funderare, finns det något annat inom filmvärlden som bär ett lika vackert nostalgiskt skimmer över sig?

Någon utbrister säkert ”Tintin!” medan någon utropar ”Skrotnisse!”, men de flesta av oss bjuder säkerligen på ett rungande ”nej”. Disney har färgat de flestas barndomar men hur mycket vet du egentligen om filmerna?

Testa dig själv med vårt första QUIZ om Disneyklassikerna!

[wpViralQuiz id=80649]

About Eric Diedrichs 577 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

1 Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.