Blir det en säsong 2 av HBOs Westworld?

westworld
Fans av HBOs tv-serie Westworld har mer
än seriens mysterium att lösa. Hittils har ingenting blivit bekräftat, kommer säsong 2?

Enligt the Wrap som satt tillsammans med Westworlds Luke Hemsworth, har fansen ingenting att oroa sig över. Än finns det inget officiellt sagt, men det ser hoppfullt ut för en fortsättning, säger skådespelaren.

LÄS OCKSÅ: Recension: Westworld

Mer än så ville skådespelaren inte dela med sig. Han blev särskilt försiktig när det började diskuteras fan teorier. En populär teori är nämligen att tv-serien faktiskt skulle utspela över flera tidsperioder samtidigt, med olika skådespelare som spelar äldre eller yngre versioner av samma personer.

Luke Hemsworth från HBOs 'Westworld'
Luke Hemsworth från HBOs ’Westworld’

“I can’t speculate on that because I know what’s happening. I’m not gonna give it away and it’ll ruin it for you!”


Hemsworth
avslöjade dock att det kommande avsnitt 7 kommer att bli ett viktigt avsnitt. Men mer än så ville han inte säga för att inte förstöra upplevelsen.

LÄS OCKSÅ: Underhållande Game of Thronesteorier

Westworld kan ses på HBO Nordic och nya avsnitt kommer på måndagar. Har du inte börjat kolla in detta välgjorda sci-fi drama än, gör det nu!

About Evelina Block 63 Articles
Det svåraste med film och serier för mig är att få tiden att räcka till. Sedan vill jag såklart veta allt om och kring dem. Så vet du någonting du tror att jag inte vet om en bra film eller serie? Dela gärna med dig av din kunskap!