Hugh Grant och Brendan Gleeson bekräftade för “Paddington 2”

paddington

Efter succén med den första långfilmen om björnen Paddington, från 2014, bestämdes det nästan omedelbart att en uppföljare skulle göras. Hollywood Reporter uppger att inspelningen av filmen har påbörjats i Storbritannien och förutom skådespelarensemblen från första filmen (Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Ben Wishaw, Michael Gambon, Julie Walters och Jim Broadbent) ansluter sig också den brittiske veteranen Hugh Grant och den mångsidiga irländaren Brendan Gleeson.

LÄS OCKSÅ: Paddington, en av årets bästa filmer!

Björnen Paddington debuterade i en barnbok år 1958 och har sedan dess blivit en klassiker inom brittisk barnlitteratur. Böckerna har översatts till minst 30 olika språk och har sålts i över 30 miljoner exemplar världen över.

Paddington 2 beräknas ha premiär i Storbritannien den 10:e november 2017 och ser ut att bli ett riktigt filmkalas med brittiska filmeliter.

Vad tror du, kan detta vara comebacken som Hugh Grant behöver?

David Lindahl

Inline
Inline