Tom Cruise verkar gilla att springa i sina filmer

EE British Academy Film Awards 2015 - Winners Room
Foto: The Huffington Post

Kallar man sig själv en filmnörd skulle jag varmt rekommendera Youtube-kanalen “Burger Fiction”. De lägger ut spännande, tänkvärda och ofta roliga klipp som på något sätt är kopplade till filmbranschen. Nyligen publicerade de ett nästan tjugo minuter långt klipp som påpekar något ganska speciellt ifrån filmvärlden, nämligen att skådespelaren Tom Cruise verkar gilla att springa.

Tom Cruise i Mission Impossible 6? Vi har svaret!

I klippet så får vi se samtliga filmsekvenser där Cruise springer från starten på sin karriär ända fram till nutid. Inte nog med att man får en överblick över Cruises karriär, man får sig också ett gott skratt samt en tankeställare; väljer Cruise medvetet roller som kräver att han springer? Se för er själva:

Inline
Inline