Noomi Rapace och Peter Stormare i ny skräckfilm

rupture-official_still-fantasia2016
Foto: Ambi Pictures

De svenska stjärnorna Noomi Rapace och Peter Stormare medverkar tillsammans i en spännande ny skräckfilm vid namn Rupture. Rapace har tidigare varit med i Hollywood-produktioner som Prometheus och The Drop, medan Stormare gjort små roller utomlands här och var under flera årtionden, bl.a. i några av Coen-brödernas filmer.

LÄS OCKSÅ: Skräckfilmer för kusliga dagar

I den färska trailern till filmen kan vi inte ana så mycket av handlingen utöver att Rapaces karaktär verkar bli oförståeligt tillfångatagen av en grupp människor, däribland Stormares karaktär. Filmen verkar vara både mystisk och kuslig, se trailern här:

Rupture har ännu inget premiärdatum i Sverige, men den spelas under festivalen “Monsters of Film” i Stockholm på fredag.

Inline
Inline