Live by Night (2017)

live-by-the-night
Foto: Warner Bros. Pictures

Biopremiär: 20 januari

Regi: Ben Affleck 
Manus: Ben Affleck, efter författaren Dennis Lehanes bok
Med: Ben Affleck, Zoe Saldana, Chris Sullivan m.fl.
Genre: Action, Drama

Handling:  I 20-talets Boston, under förbudstiden i USA i en värld där gangsters styr flödet av alkohol, och makt och pengar finns för den som har tillräckligt med mod. Polis-sonen Joe Coughlin vände för länge sedan sin strikta uppväxt ryggen för ett lyxliv bortom lagen. Men även inom den undre världen finns det regler, och Joe bryter mot en av de tyngsta när han tar både pengar och flickvän från en fruktad maffiaboss. Den passionerade relationen får ett tragiskt slut vilket leder honom in på nedåtgående spiral av hämnd, kärlek och svek.

Oscar®-belönade Ben Affleck regisserar, spelar huvudrollen och har skrivit manus till thrillern Live by night som är baserad på boken av bästsäljande Dennis LeHane. Live by night L är Affleck och författaren LeHanes andra samarbete efter prisade succéfilmen Gone baby gone.KOMPLETT LISTA ÖVER KOMMANDE BIOFILMER

Fler kommande biofilmer:

Inline
Inline