Första pressbilderna från ”Borg”

"Borg" Foto: Nordisk FIlm

Just nu pågår inspelningen av filmen Borg (Borg/McEnroe blir den internationella titeln) för fullt och idag släpptes de första bilderna från filmen.

Vi kommer att få se en film som centrerar sig kring Sveriges främsta tennisspelare genom tiderna, Björn Borg, och hans ärkerival John McEnroe. Rollerna spelas av Sveriges stigande stjärna Sverrir Gudnason och Hollywoodstjärnan Shia Labeouf (Transformers, Disturbia).

Utöver de två huvudrollerna kommer vi att få se Stellan Skarsgård spela Borgs tränare Lennart Bergelin. Faktum är att det här blir Skarsgårds första svenska produktion på över ett decennium. Tuva Novotny (Smala Sussie, Dag) återvänder även hon till bioduken i rollen som Borgs fästmö.

Filmtopp var även på plats på dagens (4/10) presskonferens, som du kommer att ta del av snart.

About Eric Diedrichs 762 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.