En första titt på tre favoriter från Skönheten och odjuret

lumiere-cogsworth

Vi har fått hålla oss till tåls med sparsam information och smygtittar bakom kulisserna till Disneys live-action version av Skönheten och odjuret. Men i fredags delade Jack Morrisey som är en av producenterna till filmen ett par konceptbild på tre framträdande karaktärer i berättelsen på sin Facebooksida.

skönheten och odjuret

På bilden ovanför ser vi kandelabern Lumiere, som spelas av Ewan McGregor, och Cogswroth, som spelas av Sir Ian McKellen. Designerna är nära det vi kommer att få se i filmen, men det är inte de slutgiltiga versionerna enligt producenten.

14103071_10157641024520508_7455462839558994705_o

I ovanstående bild får vi ta del av ett musikalnummer av mannen vi älskar att hata – Gaston (!), spelad av Luke Evans. Ser ut att svänga gott i salongen!

Står ni också redan med på gästlistan för att se filmen nästa vår?

Skönheten och odjuret förväntas ha premiär den 17 mars 2017.

About Evelina Block 63 Articles
Det svåraste med film och serier för mig är att få tiden att räcka till. Sedan vill jag såklart veta allt om och kring dem. Så vet du någonting du tror att jag inte vet om en bra film eller serie? Dela gärna med dig av din kunskap!