Keanu Reeves i svenska TV-serien ”Swedish Dicks”

keanu och stormare
Foto: Viaplay

Det är Spoiler Alert som rapporterar att Hollywoodstjärnan Keanu Reeves kommer att ansluta sig till Viaplays första originalserie Swedish Dicks. 

”Jag är glad över att vara en del av ”Swedish Dicks” och älskar hur progressiv serien är. Manusen för avsnitten är fantastiska och det är toppen att få möjlighet att arbeta med Peter Stormare igen” – Keanu Reeves

Läs också: Swedish Dicks – Viaplays första TV-serie

I huvudrollerna ser vi Petar Stormare och Johan Glans som två svenska olicensierade privatdetektiver i Downtown LA, som försöker överleva i den glamorösa staden. Peter Settman ska vara showrunner för serien.

– Att få lansera Viaplays första originalserie, med en rollista beståendes av Sveriges främsta och roligaste skådespelare, känns otroligt roligt och hedrande. Swedish Dicks är någonting du aldrig tidigare har sett, en perfekt mix av skratta-högt-stunder och dialoger med en mer seriös underton, berättar Peter Settman.

Keanu Reeves är inte den enda internationella storskådespelaren som har anslutet sig till serien. Bland andra finner vi Vivian Bang, Felisha Cooper, Traci Lords och Eric Roberts på rollistan.

Swedish Dicks får premiär senare i år.

About Eric Diedrichs 827 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.