Lista på kommande DC-filmer!

Flera hjältar från DC:s universum

Redan 2014 gick Warner Bros. och DC Comics ut med en lista på filmer som är under utveckling. Tre år senare är det mycket som har hänt. Skapare har inte varit speciellt skygga med att presentera nya filmer och du känner kanske redan till dem. En av årets bästa filmer   från DC har utan tvekan varit Wonder Women. Det är bara att konstatera att produktionsbolag prioriterar superhjältefilmer, vilket det går delade tankar kring.

Här är listan på kommande DC-filmer:

Justice League
Aquaman
Shazam
Suicide Squad 2
The Batman
Justice League Dark
Batgirl
Green Lantern Corps
The Flash: Flashpoint
Wonder Woman 2

Ja, det visades alltså upp ganska mycket av vad som komma skall. Gissningsvis följer listan en kronologisk ordning för filmernas premiärer. Under denna presentation visade de även upp en trailer för Justice League, som släpps i november och bilder på den kommande filmen Aquaman som gör entré i december.

 

Här nedan kan du se trailern till ”Justice League” som släpptes under Comic-Con igår.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DblEwHkde8U[/embedyt]

Här är två bilder på Aquaman, som presenterades under Comic-Con.

Vilka DC-filmer ser du mest fram emot?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.