Michael Fassbender återvänder troligtvis till X-Men

Foto: Fox

Efter att X-Men: Apocalypse fick ljummet mottagande från både fans och kritiker, började många fråga sig själva ifall inte stjärnorna Michael Fassbender, James McAvoy och Jennifer Lawrence är färdiga med sina X-Men-karaktärer. Lawrence visade redan under Apocalypse inspelning att hon kände sig klar med rollen som Mystique. I en intervju med Josh Horowitz podcast Happy, Sad, Confused fick Fassbender frågan om han kunde dyka upp i någon mer X-Men-film. Fassbender svarade kort och gott ”Possibly. Yeah, likely.”

Förutom spinnoff-filmerna Deadpool 2, New Mutants och X-Force, sägs det också komma en uppföljare på X-Men: Apocalypse baserad på den populära Dark Phoenix-historian från serietidningarna. Fassbender kommer troligtvis att ha en stor roll i filmen som fokuserar på Game of Thrones-stjärnan Sophie Turners karaktär Jean Grey.

About Carl Hempel 129 Articles
Stort fan av indiefilmer men också nernördad i Star wars och serietidningsträsket. Spenderar också en hel del tid på att nöta serier. Mr. Robot och GOT ligger närmast hjärtat.
Inline
Inline