Vinn biobiljetter till förhandsvisningen av ”In This Corner of the World”

Nu kan du vara med och tävla om biobiljetter till förhandsvisningen av Sunao Katabuchis kritikerrosade och mångfaldigt prisbelönade film ”In This Corner of The World”.

In This Corner of the World visades på slutsålda salonger under Göteborg Film Festival tidigare i år och det är många som tålmodigt har väntat på att filmen ska komma tillbaka till svenska biografer. Nu kan vi på Filmtopp stolt rapportera att vi kan hjälpa dig att få ta del av förhandsvisningen av denna vackra historieskildring på Filmhuset i Stockholm.

I ett samarbete med IMPACT lottar vi ut totalt 5 paket med 2 biobiljetter. Allt du behöver göra är att svara på de två frågorna nedan och fortsätta att läsa Filmtopp.se. Tävlingen pågår till och med 23/3. PS: filmen har en åldersgräns på 15 år.

Dela detta quiz för att visa ditt resultat!


Ange din mailadress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och vara med i våra tävlingar!

In This Corner of the World Jag fick %%score%% av %%total%% rätt!

Som det ser ut nu kommer This Corner of The World att visas vid ett tre ytterligare tillfällen i Stockholm, men passa på, biljetterna är snart slut: Bio Rio: April 1 (slutsålt), April 3 (17 platser kvar) och April 7 (få platser kvar).

Filmen är också planerad att visas i följande städer:
Malmö, Spegeln: 8 april
Göteborg, Roy: 1 april (få platser kvar) och 4 april
Visby, FolketsBio: 2 och 5 april
Norrköping, Cnema:  1-2, 8-9 och 14-16 april
Växjö
Umeå
Östersund

Eric Diedrichs

Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.
UA-71883076-1
Inline
Inline