Souvenir (2017)

Foto: ARP Distribution
Foto: ARP Distribution

Biopremiär: 19 Maj
Regi: Bavo Defurne
Manus: 
Bavo Defurne
Med: Isabelle Huppert, Kévin Azaïs, Johan Leysen, Marie Colapietro, m.fl
Genre: Drama

Handling: En gång i tiden var Liliane känd under artistnamnet LAURA. Laura var en sångstjärna på uppgång som nådde sin karriärs höjdpunkt när hon kom tvåa efter ABBA i Eurovision Song Contest 1974 med sin pärla ”Souvenir”. Idag är hon bortglömd, och alla tecken på framgång är som bortflugna där hon står vid det löpande bandet på en konservfabrik. Men när Jean, en 21-årig boxare, börjar på fabriken får hennes tråkiga liv en intressant vändning. Han blir förälskad i Liliane och övertygar henne att hon borde återvända till scenen och börja sjunga igen.

Isabelle Huppert (Amour, Pianisten) är tillbaka som schlagersångerska i detta underfundiga drama av Bavo Defurne (North Sea Texas).


 


Fler kommande biofilmer:

[supsystic-gallery id=’5′]