Leonardo DiCaprio i italiensk maffiafilm

Leonardo DiCaprio i italiensk maffiafilm

Filmtopp Admin
Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 06 februari 2017 kl. 13:02

 

Vissa kanske trodde att en av de starkast lysande stjärnorna i filmbranschen, Leonardo DiCaprio, kände för att luta sig tillbaka efter sin tuffa insats i The Revenant. En skådisinvestering som inte bara resulterade i en rå bisonlever till middag, utan även en som fick honom att mycket glatt lämna Dolby Theatre med en guldstatyett i handen.

Sedan kom en minst sagt viktig dokumentärfilm som bar med sig en känsla av att Leo kanske bytt riktning i branschen.

Men trodde du det så trodde du fel.

Nu har den flerfaldigt Oscarsnominerade superskådisen skrivit upp ännu ett filmprojekt på schemat.

Denna gång ska det handla om den italienska maffian. En thrillerfilm vid namn The Black Hand.

Leo ska inte bara producera filmen, utan även spela huvudrollen som en polis vid namn Joe Petrosino, som kämpade mot maffiarörelserna i New York under tidigt 1900-tal.

Filmen är baserad på en bok av författaren Stephan Taltys som tidigare är känd för verk som Captain Duty, en bok som senare filmatiserades som Captain Philips.

Det råder ingen brist på filmjobb för skådisen som ofta kan välja och vraka bland intressanta projekt inom branschen. DiCpario är även planerad för att att spela som en schizofren våldtäktsman i filmen The Crowded Room, samt seriemördare i Scorseses The Devil In the White City, och även producera en film om en miljövänlig superhjälte vid namn Captain Planet.

Ser du fram emot Leos nya filmprojekt, eller ser du hellre fler helhjärtade dokumentärinsatser?

Marlon Appelgren

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL