CW förnyar redan sju av sina serier med nya säsonger

Foto: The CW
Foto: The CW

The Wrap rapporterar att det amerikanska tv-nätverket CW förnyar sju av sina tv-serier med nya säsonger.

CW gick ut med ett uttalande om detta i söndags. Och hela fyra av de sju titlarna som förnyas är deras DC-serier. Både Arrow, The Flash, Supergirl och Legends of Tomorrow kommer att få en säsong 6, säsong 4, säsong 3 och säsong 3 repektive. Samtliga av dessa kommer att sändas till 2017-18 säsongen.

LÄS OCKSÅ: BÄSTA TV-SERIERNA 2016

Nätverkets Golden Globe-nominerade serier Jane the Virgin och Crazy Ex-Girlfriend kommer också tillbaka, den förstnämnda med säsong 4 och den senare med sin säsong 3. Deras äldsta och längst pågående tv-serie kommer också att återvända; fantasy-drama-skräckserien Supernatural går således då in i en 13:e (!) säsong.

I ett uttalande förklarar nätverkets VD Mark Pedowitz, att genom att förnya sina serier såhär tidigt får producenterna bättre förutsättningar och möjligheter för att kunna planera den kommande säsongen bättre.

LÄS OCKSÅ: NYA TV-SERIER ATT HÅLLA KOLL PÅ 2017

Vilka serier kommer då inte tillbaka? Varken Frequency eller No Tomorrow finns med på listan. Dessa är nätverkets nyaste serier vilka båda har kämpat med låga betyg och  tittarsiffror. Med i listan finns heller inte titlarna som planeras ha premiär i mitten av tv-säsongen. Dessa serier har dock sedan tidigare bekräftats; iZomibe, The 100, The Originals och den kommande Archie adaptionen Riverdale.

Både The Vampire Diaries och Reign har sedan tidigare också annonserats att deras nuvarande säsonger också är deras sista.

Kom dina favoritserier tillbaka?

UA-71883076-1