Första bilden på Alexander Skarsgård i Warcraftregissörens nya film

mute-2
Foto: Netflix

Efter den mindre lyckade blockbustern Warcaft så har regissören Duncan Jones valt att återvända till sci-fi genren. Jones som varit kritkerrosad för filmerna Moon och Source Code har valt att kalla sitt nya project Mute. Filmen kommer att utspela sig I Berlin år 2052 och handlar om en stum bartender (Alexander Skarsgård) vars flickvän (Seyneb Saleh) försvinner under oklara omständigheter. På jakt efter flickvännen får han hjälp av två kirurger spelade av Paul Rudd och Justin Theroux. Rapporten kommer från Collider.

Jones har nämnt att filmen är inspirerad av klassiker som Blade Runner och Cassablanca. Jones har också nämnt att filmen utspelar sig I samma universum som hans regidebut Moon. Filmen kommer släppas på Netflix någon gång under 2017.

Vad tror du om Mute? Blivande Sci fi-klassiker eller möjligtvis taskig Blade Runner-ripoff?

 

UA-71883076-1