Rykten om Twin Peaks säsong 3

twin-peaks-sign

En del kabelbolag fick under gårdagen en promokalender av Showtime – och dess innehåll hintar om när vi får återvända till David Lynch underliga värld bestående av paj, kaffe och mystiska gåtor. Vi syftar så klart på Twin Peaks, vars tredje säsong snart kommer att anlända. Något officiellt releasedatum har alltså dock inte kommit, trots att vi har fått se glimtar av produktionen i olika teasers.

twin-peaks-showtime-calendar-2017

Kalendern tycks tyda på att TV-serien återvänder (för första gången på 25 år) i maj, sett till månadens omslagsbild som är prydd med ett Twin Peaks-tema. Vid en närmare anblick kan vi dock konstatera att den 29:e april tycks vara datumet som blir säsongens startskott, då dagen är markerad med en skylt där det står ”Welcome to Twin Peaks”.

LÄS MER: Nya TV-serier att hålla koll på – 2017

Huruvida det ligger någon sanning i ryktena återstår att se. Är du sugen på Twin Peaks säsong 3?

Latest posts by Daniel Turfors (see all)

UA-71883076-1
Inline
Inline