Han Solo-filmen kan få en senarelagd premiär

han solo
Enligt amerikanska The Playlist kan den kommande
Star Wars-spinoffen Han Solo att få en senarelagd premiär. Istället för den 25 maj 2018 vilket har varit det hitintills aktuella datumet kan den 13 december 2018 komma att bli mer relevant.

LÄS OCKSÅ: Game of Thrones största stjärna får huvudroll i Han Solo-film

Anledningarna till det förändrade datumet kan bero på vilka andra filmer som släpps dessa datum. Avengers: Infinity War är planerad till den 4 maj 2018, och att släppa en Star Wars-film endast tre veckor senare är kanske inte optimalt.

Det nya datumet är dock inte officiellt bekräftat. Men med tanke på Disneys nuvarande framgång med decemberpremiärer (både Star Wars: The Force Awakens och Rogue One: A Star Wars Story hade sina premiärer i december), varför bryta ett vinnande koncept? Den kommande Episod VIII släpps dessutom även den i december.

Vad säger du om möjligheten att göra Star Wars till en vintertradition? Kommentera gärna.

UA-71883076-1