Deadpool – den mest piratkopierade filmen 2016

Foto: 20th Century Fox
Foto: 20th Century Fox

Ryan Reynolds antihjälte toppar listan i konkurrens med andra superhjältefilmer från det gångna året.

Deadpool är en av förra årets mest minnesvärda filmer och fick kultstatus direkt efter premiären. Förutom massiva intäkter blev den Golden Globe-nominerad i kategorierna Bästa musikal eller komedi och Bästa skådespelare (Ryan Reynolds). Nu kan Deadpool tilldelas ännu en utmärkelse – men en mindre smickrande sådan. Enligt sajten TorrentFreak är filmen om Ryan Reynolds antihjälte den mest piratkopierade förra året.

Superhjältefilmer är uppenbarligen populärt bland fildelarna eftersom Batman v. Superman: Dawn of Justice och Captain America: Civil War ligger högt på listan bland de mest piratkopierade filmerna 2016.

 

UA-71883076-1