Harley Quinn ryktas få sällskap av Catwoman och Poison Ivy i Gotham City Sirens

DC Comics rustar upp i kommande skurk-film om Harley Quinn.

margot-robbie-reveals-harley-quinn-s-real-superpower-933829

Margot Robbies karaktär Harley Quinn var en av få ljusglimtar i Suicide Squad, och det är därför föga förvånade att vi snart får se henne på bioduken igen. Suicide Squad-regissören David Ayer avslöjade nyligen på sitt Twitter-konto att Batmans klassiska antagonister Catwoman och Poison Ivy kommer att göra henne sällskap i Gotham City Sirens. Filmen är baserad på serietidningen med samma namn som släpptes mellan åren 2009-2011.

Både Catwoman och Poison Ivy är sedan tidigare två välkända karaktärer på filmduken. Michelle Pfeiffer och Halle Berry har båda tagit på sig kattdräkten, och Uma Thurman spelade Poison Ivy i Batman och Robin från 1997.

UA-71883076-1