Veckans nya trailers

Vecka 7 har varit lugn med bara två nya trailers. 

  • Remaken på den japanska sci-fi-actionfilmen Ghost in the Shell med Scarlett Johansson i huvudrollen, har släppt sin Andra officiella trailer.
  • Superhjältefilmen, Power Rangers, har släppt en All Star-trailer. 

VECKANS FAVORIT: GHOST IN THE SHELL


Ghost in the Shell (2017)

Regi: Rupert Sanders
Med: Scarlett Johansson, Michael Wincott, Michael Pitt m.fl.
Genre: Action, Sci-Fi
Svensk premiär: 31 mars

Andra officiella trailern. En kvinnliga cyborg-polis försöker stoppa en datorhackare samtidigt som ny information om hennes förflutna framträder, vilket får henne att ifrågasätta allt hon trodde var sant.

Jag tror inte den här filmen kommer bli någon större succé. Det är alltid svårt att balansera en science fiction-film så den breda publiken kan komma att uppskatta den och jag tror den här är tillräckligt unik eller innovativ för att uppnå just det. Filmen är baserad på det japanska, originalet från 1995, som är animerad och känns som den mer passade form för en sådan här berättelse.

Power Rangers (2017)

Regi: Dean Israelite
Med: Bryan CranstonElizabeth BanksBill Hader m.fl.
Genre: Action, Sci-Fi
Svenska premiär:
 24 mars

”All Star”-trailern. En grupp utstötta ungdomar får under mystiska omständigheter superkrafter som de måste använda för att rädda världen.

Jag har aldrig anammat Power Rangers-konceptet men jag kan tänka mig att fans över hela världen ser fram emot det här. Personligen förutspår jag ingen succé. Jag tror inte filmen kommer ha en chans att konkurrera mot alla andra superhjältefilmer som präglar filmvärlden idag.

Oscar Vilhelmsson
Oscar Vilhelmsson

Latest posts by Oscar Vilhelmsson (see all)

Relaterade inlägg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*