Veckans nya trailers

Det har varit en ganska lugn men varierad vecka med endast fyra nya trailers. 

  • Bilar 3 (Cars 3) har släppt sin Tredje teaser-trailer.
  • Dramathrillern Gold med Matthew McConaughey i huvudrollen har släppt sin Red Band-trailer. 
  • Actionkomedin Baywatch har släppt sin Internationella trailer. 
  • Actionuppföljaren John Wick: Chapter 2 har släppt en unik Supercut – Symphony of Violence-trailern med höjdpunkter från föregångaren.

Veckans favorit: John Wick: Chapter 2


Baywatch (2017)

Regi: Seth Gordon
Med: Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Zac Efron m.fl.
Genre: Komedi 
Svensk premiär: 
12 maj

Internationella trailern. Baywatch behöver bättre PR och anställer därför en yngre kille som ska ge nytt liv till organisationen. Han är emellertid väldigt oansvarig, omogen och oerfaren vilket skapar en del problem.

En komedi som jag är ganska säker på kommer falla rätt platt. Den kommer säkert underhålla en hel del personer, men som aldrig kommer bli någon minnesvärd höjdpunkt i någons karriär. Zac Efron tar varje chans han får att spela samma typ av karaktär vilket redan är otroligt tröttsamt så han kommer förmodligen falla värst av alla. CGI:n vid branden ser dessutom fruktansvärt dålig ut.

Bilar 3 (2017)

Orginaltitel: Cars 3
Regi: Brian Fee
Med: Owen Wilson, Armie Hammer, Bonnie Hunt m.fl.
Genre: Animerat, Äventyr, Komedi
Svensk premiär: 1 september

Tredje teaser-trailern. Lightning McQueen måste bevisa för en ny generation att han fortfarande är den bästa racerbilen i världen.

Tredje teasern gillt! Steve McQueen slår tillbaka och visar att han inte är lika utslagen som den första teasern hintade om. Kul idé att släppa tre teasers kopplade till varandra i en slags miniserie!

Gold (2016)

Regi: Stephen Gaghan
Med: Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard m.fl.
Genre: Drama, Thriller
Svensk premiär:  3 mars 2017

Red Band-trailern. Istället för att hasa sig fram på smulor hemma i storstaden beslutar sig två vänner för att åka till Indonesien för att leta guld.

Spännande historia som är inspirerad av verkliga händelser. Dock känns för jag intrycket från trailern att filmen känns lite överspelad. McConaughey är fortfarande på toppnivå, men hans senaste produktioner har mötts med blandad kritik så vi får hoppas att han lyckas leverera stabilt här så han inte förlorar sin stjärnstatus som han fick 2014 genom Dallas Buyers Club och första säsongen av True Detective.

John Wick: Chapter 2 (2017)

Regi: Chad Stahelski
Med: Keanu Reeves, Ruby Rose, Ian McShane m.fl.
Genre: 
Action, Thriller
Svensk premiär: 
17 februari

”Supercut – Symphony of Violence”-trailern. När John Wick en gång för alla vill lämna sitt gamla yrke bakom sig och vägrar utföra ett sista uppdrag får han hela torpedvärlden efter sig som straff.

En smart och kreativ metod att locka publik till uppföljaren. Nu vet vi ganska exakt vad det är vi kan förvänta oss, mycket action, mycket action, mycket action. Men det visste vi ju egentligen redan.

Relaterade inlägg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*