Veckans nya trailers

Under vecka 12 har totalt sex filmer inom olika genres släppt nya trailers.

  • Rymdäventyret, Valerian and the City of a Thousand Planets, har släppt sin Första Sneak Peak-trailer.
  • Den mystiska kostymthillern, My Cousin Rachel, den animerade familjekomedin, Kapten Kalsong, komedin, Baywatch, och DC:s superhjältefilm, Justice League, har alla släppt sina Första officiella trailers.
  • Den animerade filmen, Baby-bossen, har släppt sin Andra officiella trailer. 

VECKANS FAVORIT: KAPTEN KALSONG


Baby-bossen (2017)

ANDRA OFFICIELLA TRAILERN

Land: USA
Orginaltitel: 
The Baby Boss
Regi: 
Tom McGrath
Med: 
Alec Baldwin, Steve Buscemi, Lisa Kudrow m.fl.
Genre: Komedi
Svensk premiär: 7 april

En talande bebis går ihop med sin storebror för att eliminera hotet från hundvalparna som stjäl för mycket av de vuxnas kärlek från barnen.

Filmen verkar inte komma med något innovativt och verkar inte lika rolig som den försöker vara. Jag tror inte det här kommer bli någon större hit.


Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

FÖRSTA SNEAK PEAK-TRAILERN

Land: USA
Regi: 
Luc Besson
Med: Cara Delevingne, Dane DeHaan, John Goodman, Ethan Hawke m.fl.
Genre: Action, Äventyr, Sci-Fi
Svensk premiär: 2 augusti

Den tidsresande agenten Valerian skickas tillsammans med sin partner Laureline iväg för att undersöka ett galaktiskt imperium.

Ett storslaget rymdäventyr som bygger på den franska serietidningen Valérian et Laureline. Jag tror det blir oundvikligt att publiken kommer jämföra den här filmen med både Star Wars och Guardians of the Galaxy, vilket inte är lättviktiga konkurrenter. Men vi får se, kanske kommer vi bli överraskade.


My Cousin Rachel (2017)

FÖRSTA OFFICIELLA TRAILERN

Land: USA
Regi: 
Roger Michell
Med:  Sam Claflin, Rachel Weisz, Holliday Grainger m.fl.
Genre: Drama, Mystik
Svensk premiär: 14 juli

En ung engelsman planerar att hämnas på sin mystiska och vackra kusin som han misstänker har mördat en anhörig till honom. Men saker och ting kompliceras när han upptäcker sig själv börja falla för hennes förtrollande charm.

Detta ser ut att bli en förvirrad blandning av ett romantiskt kostymdrama och en mystisk thriller. Det låter visserligen som en bra kombination, men den här trailern får det snarare att se ut enformigt och långtråkigt. Men rollistan är bra och scenografin ser lovande ut så det kanske kan gå hem hos publiken.


Kapten Kalsong (2017)

FÖRSTA OFFICIELLA TRAILERN

Land: USA
Originaltitel: Captain Underpants: The First Epic Movie
Regi: 
David Soren
Med: Jordan Peele, Nick Kroll, Kevin Hart, Ed Helms m.fl.
Genre: Animerat, Action, Komedi, Familjefilm
Svensk premiär: 21 juli

Två busiga skolbarn hypnotiserar sin elake rektor och förvandlar honom till sin egna påhittade serietidningsfigur, den vänliga och elastiska, Kapten Kalsong.

Jag får blandade intryck av den här trailern. Först kändes det som att filmen kommer som frisk fläkt bland de animerade familjefilmer som kommit de senaste åren med enkla och tråkiga skämt, men ju längre trailern gick, desto mer försvann den känslan. Vi får se när flera trailer släpps om den verka hålla måttet eller försvinner i mängden.


 

Baywatch (2017)

FÖRSTA OFFICIELLA TRAILERN

Land: USA
Regi: 
Seth Gordon
Med: Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Zac Efron m.fl.
Genre: Komedi 
Svensk premiär: 
12 maj

Baywatch behöver bättre PR och anställer därför en yngre kille som ska ge nytt liv till organisationen. Han är emellertid väldigt oansvarig, omogen och oerfaren vilket skapar en del problem.

En komedi som jag är ganska säker på kommer falla rätt platt. Den kommer säkert underhålla ett flertal personer, men den kommer aldrig bli någon minnesvärd höjdpunkt i någons karriär. Zac Efron tar varje chans han får att spela samma typ av karaktär vilket redan är otroligt tröttsamt så han kommer förmodligen falla värst av alla. CGI:n vid branden ser dessutom fruktansvärt dålig ut.


Justice League (2017)

FÖRSTA OFFICIELLA TRAILERN

Land: USA
Regi: 
Zack Snyder
Med: Gal Gadot, Amy Adams, Ben Affleck m.fl.
Genre: Action, Sci-Fi, Fantasy 
Svensk premiär: 
17 november

Med en ny tro på mänskligheten och inspiration från Stålmannens osjälviska agerande, samlar Bruce Wayne ihop en ny grupp superhjältar som tillsammans måste möta ett nytt hot.

Jag tycker de här filmerna är så otroligt tröttsamma. De tar sig på alldeles för stort allvar och resulterar bara i att de framstår som löjliga och överarbetade. Ingen av filmerna har mötts av framgångar hittills och jag tror knappast någon kommande gör det heller. Det skulle vara Wonder Woman (2017) i så fall, på grund av att det är en historisk film som utspelar sig under Andra världskriget.

Innan trailern släpptes kom även flera kortare Sneak Peaks som introducerar medlemmarna.

Arthur Curry / Aquaman

Bruce Wayne / Batman

Barry Allen / The Flash

Princess Diana / Wonder Woman

Victor Stone / Cyborg

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.