Teaser till Pixars Bilar 3

cars-3

En teaser har nu släppts till Pixars film Bilar 3, vilket blir den tredje filmen om racerbilen Lightning McQueen. Den första Bilar-filmen tog världen med storm och fick barn på alla kontinenter världen över att börja bära ryggsäckar med Lightning McQueen på. Filmen med Owen Wilson som den själviske racerföraren, hade mycket charm och hjärta. Tyvärr gjorde Disney ett bottennapp med försöket att återskapa magin från första filmen i uppföljaren Bilar 2 som var något form av spiondrama världen över. Kort och gott, det blev för mycket.

 

 

Inte mycket går att avgöra från denna korta teaser men jag måste erkänna att den är otroligt snygg. En åldrande Lightning McQueen är kanske inte självklart den snabbaste bilen i världen längre och han måste kämpa för att ligga på topp. Teasern visar helt klart att något hemskt kommer att hända McQueen och det känns som att nästa film kan bli ett mörkare kapitel än de två tidigare. Jag hoppas på samma magi som första filmen hade.

Vad tror ni, borde Disney lägga ner Bilar-serien eller finns det fortfarande bensin kvar i tanken?

David Lindahl

David Lindahl

26-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.
David Lindahl
UA-71883076-1
Inline
Inline