EXTRA, EXTRA: Första smygtitten på Guardians of the Galaxy vol. 2 är här!

Foto: Marvel Studios
Foto: Marvel Studios

”Äntligen” är nog orden på de flesta Marvel-fanatikers läppar just nu. Idag har nämligen de första rörliga bilderna på Guardians of the Galaxy  vol. 2 landat! Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper och gänget återvänder med mer väloljade munläder än någonsin, i alla fall av denna smygtitt att döma. Så pumpa din freestyle full med glada 80-talsdängor och spänn fast säkerhetsbältet – detta ser urmysigt ut! Klippet finner du här nedan, rykande färskt från Marvel Studios officiella youtube-kanal:

Vattnas det i din mun också efter detta delikata smakprov? Den femte Maj 2017 får vi åter stifta bekantskap med galaxens väktare. Är det bara jag som längtar så det nästan värker i kroppen? Låt kommentarerna ljuda!

UA-71883076-1