Monster Trucks (2017)

monster-trucks
Monster Trucks på bio 20 januari. Foto: © 2016 – Paramount Pictures.

Biopremiär: 20 januari

Regi: Chris Wedge
Manus: Derek Connolly, Matthew Robinson
Med: Lucas Till, Jane Levy, Amy Ryan m.fl.
Genre: Action

Handling: Tripp är trött på hålan han vuxit upp i och letar sätt att ta sig därifrån. Han bygger en monster truck av gamla bildelar han hittat på en soptipp. Samtidigt leder en olycka på ett närliggande oljefält till att ett underjordiskt, fartälskande monster behöver finna ett nytt hem. Deras vägar möts, och plötsligt har Tripp skaffat sig en högst osannolik ny vän, och kanske även nyckeln för att ta sig från stan.

Monster Trucks kombinerar banbrytande visuella effekter och animationer för att skapa ett actionäventyr som får hela familjen att hålla hårt i armstöden, men som också berör.KOMPLETT LISTA ÖVER KOMMANDE BIOFILMER

Fler kommande biofilmer:

[supsystic-gallery id=’5′]

About Sebastian Håkansson 565 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.