Kevin Costner i ”Molly’s Game”?

kevin-costner

Den amerikanska skådespelare Kevin Costner ska enligt Deadline vara nära att bli nästa stora namn som ansluter sig till Aaron Sorkins regidebut Molly’s Game.

Sorkin är mest känd som manusförfattare och står bakom storfilmer som The Social Network, Moneyball och Steve Jobs. Molly’s Game kommer att handla om Molly Bloom, en skidåkare som efter att nästan ha tagit sig till Olympiska Spelen, istället började driva höginsats-pokerbord för Hollywoodkändisar. Jessica Chastain är bekräftad att spela Molly och Idris Elba ska gestalta hennes försvarsadvokat. Om Kevin Costner skriver på blir han det tredje tunga namnet på rollistan.

LÄS OCKSÅ: 5 filmer om hämnd

Vad tror ni, kommer Aaron Sorkin att lyckas som regissör eller ska han hålla sig till sitt manusförattande?

David Lindahl

Latest posts by Filmtopp.se (see all)

UA-71883076-1