Sylvester Stallone som Maffiaboss i ”Omerta”?!

People-Stallone_NH

Det finns ett färdigt recept i Hollywood för att du som skådespelare ska anses relevant igen efter att varit stämplad som avdankad; en Oscarsnominering. Efter att ha blivit kandidat till guldgubben i årets gala så nämns plötsligt Sylvester Stallones namn i andra sammanhang än allehanda Expendables-uppföljare eller gubbiga komedier.

The Hollywood Reporter har nämligen fått nys om att ett samarbete mellan Sly och regissören Antoine Fuqua är i görningen. Fuqua omarbetar för tillfället maffia-romanen Omerta till en TV-serie och Sylvester Stallone förväntas spela det högsta hönset i gangster-hierarkien, maffiabossen.

Omerta är den avslutande delen av författaren Mario Puzos trilogi som påbörjades med Gudfadern. Att Stallone gör entré i en, förvisso helt fristående, så pas välkänd historia med ett ovärderligt cinematiskt arv känns både bisarrt och häftigt.

Latest posts by Fredrik Edström (see all)

Relaterade inlägg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*