Rapparen blir skurk i ”John Wick 2”

john wick

Rapparen och Oscarvinnaren Common är nu klar för att spela skurk i uppföljaren till Keanu Reeves-filmen John Wick, skriver The Hollywood Reporter.

John Wick handlade om en före detta yrkesmördare som gav sig ut för att kräva hämnd på de som bröt sig in i hans hem och mördade hans hund. Vad uppföljaren kommer att handla om hålls för nuvarande hemligt men Common kommer i alla fall spela filmens huvudskurk.

Filmen kommer att regisseras av Chad Stahelski som även regisserade den första filmen tillsammans med David Leitch. Ett premiärdatum är ännu inte satt men filmen kommer gå in i produktion under veckan.

Common medverkade nyligen i Entourage och Run All Night och kommer härnäst synas i Warner Bros Sucide Squad tillsammans med bland annat Will Smith, Jared Leto och Joel Kinnaman.
Dennis Johansson

Latest posts by Dennis Johansson (see all)